Akut tider kiropraktor hela Skåne

Söker du en kiropraktik-Naprapati akut i Skåne? Kvällar? Helger?

Vi har akut- och helgöppet för dig som söker kiropraktor och kan ta dig till Lomma. Ring oss på 0764 253960. Med det sagt, så kan man också boka tid online på www.lommakiropraktor.se

Vi har patienter som söker akut kiropraktor från hela Skåne till vår mottagning i Lomma. Normalt kan vi ta emot dig samma dag.

Du som söker akut kiropraktik i Skåne

Det innebär att patienter som söker kiropraktor kommer från Lund, Hörby, Malmö, Dalby, Trelleborg, Bjärred, Habo Ljung, Staffanstorp, Skurup, Svedala, Ystad

Först och främst, finns vi i Lomma såklart. För dig som söker Kiropraktor i Malmö, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Landskrona, Trelleborg, Ängelholm, Ystad, Hässleholm, Eslöv, Staffanstorp, Höllviken, Höganäs, Bunkeflostrand, Limhamn, Oxie, Höör, Svedela, Bjuv, Åstorp och kan ta dig till Lomma. Det har hänt att patienter har åkt så långt som från Karlskrona på akut besök hos oss!!

Både kvällar-, helger- och akut- öppet! Ring alltid 0764-253960 för att boka akut-tid

Kiropraktor Skåne Akut

Vill du veta mer om kiropraktik? Om svaret är ja, läs gärna om kiropraktik här.

Vill du komma till vår sida om kiropraktor Lomma |boka tid hos kiropraktor i Lomma

Se isåfall denna länk som leder dig till vår sida om Lommakiropraktor.se

Akut kiropraktor besök Skåne

Det kan vara svårt att hitta en kiropraktor som har öppet på kvällen, på helg, och alla dagar i veckan. Med tanke på, att det är en så stor utmaning för någon som har smärta, så har vi verkligen ansträngt oss för att kunna erbjuda våra patienter som ringer in till oss, en tid; REDAN samma dag. Med det sagt, så menar vi att ALLA patienter ska kunna få en tid redan samma dag om man verkligen behöver det! Detta innebär, för dig som har ont – vänta inte, tveka inte. Ring till oss på 0764-253960 och prata med oss för att vi är på riktigt intresserade av att hjälpa dig.

På detta sätt, tror vi att vi kan erbjuda dig som patient en långsiktig och hälsosam lösning som hjälper dig att bli kvitt smärtan eller åtminstone vara längre period, utan smärta. Med det menar vi, att du KAN bli smärtfri – nästan alltid, med rätt rådgivning | rehabilitering | träning av en kiropraktor eller fysioterapeut som kan sin grej. I den här delen, vill vi säga att om du har sökt hjälp från en kiropraktor tidigare men inte fått önskad hjälp så kan det ändå vara värt att se hit för att få ett akut besök med en kiropraktor.