15 min Fri Konsultation

Kiropraktik och Naprapati används för att förebygga, behandla och rehabilitera besvär och smärtor som är kopplade till dina rörelser. Du som har ont i till exempel nacke, axlar och rygg kan få behandling med kiropraktik och naprapati. ”1177 Vårdguiden”

Kan Kiropraktik eller Naprapati hjälpa just dig?

Marcus har mer än tjugofem års erfarenhet av att hjälpa patienter med t.ex. idrottsskador och långvariga, kroniska och akuta smärtor.

Här kan du boka en tid om du vill. Vi vill att du ska kunna känna dig fullständigt trygg med besöket hos oss och fråga gärna om en FRI konsultation genom att Boka online eller skicka sms till 0764 253960.

Kiropraktik Lund, Kiropraktik Arlöv, Kiropraktik Bjärred och Kiropraktik Hjärup

Hos oss har du möjlighet att boka akut-tid genom att sms:a och ringa 0764 – 25 39 60 gärna

Kiropraktor Lund-Bjärred | Boka tid för Kiropraktik | Lund Hjärup | Hälsocenter i Lomma

Har du ont i axlar, nacke eller rygg? Eller på något annat sätt känner att du kan bli hjälpt av en kiropraktor. I Lund finns flera kiropraktorer. Om du bor i Lund och har möjlighet att ta dig till Lomma för att träffa vår Kiropraktor eller Naprapat så läs gärna vidare. Du kan också ringa oss direkt på 0764 – 25 39 60 eller boka tid online!

Söker du kiropraktik, Naprapati eller Osteopati? Lund-Bjärred | Kiropraktik

Om du söker en kiropraktor i Lund men har möjlighet att ta dig till Lomma så kan vår kiropraktor-klinik vara ett alternativ. En kiropraktor hjälper dig med t.ex. dina skelett-, muskel- och ryggbesvär. Med en specialistkompetens inom funktionell neurologi så kan du som bor i Lund, Bjärred eller Malmö bli hjälpt av vår kiropraktor eller Naprapat i Lomma. Det är enkelt att ta sig till Lomma Kiropraktik & Naprapat Hälsocenter med bil och det finns fri parkering.

Adressen är Järngatan 8, 234 35 Lomma.

Kiropraktik, Naprapati och Osteopati som metod | Hälsocenter i Lomma

för den som är osäker på vad Kiropraktik eller Naprapati innebär, så betyder ordet ungefär ”behandling med händerna”. Exakta definitionen av kiropraktik, kan du läsa mer om här.

Möjlighet att boka akutbesök! Hos oss har du möjlighet att boka akuttid genom att ringa 0764 – 25 39 60 och sms:a gärna vid uteblivet svar. Vi svarar normalt sett alla dagar i veckan kl 09.00 – 21.00.

Vad kan jag förvänta mig av ett besök | Hälsocenter i Lomma


För det första, om du ringer in till oss så försöker vi alltid att hitta en tid till dig, speciellt om du har mycket ont. För det andra, så innebär detta att du kan få tid samma dag (akuttid). Det tredje, så kan du alltid ringa in till oss och be om en fri konsultation på plats.

Sist men inte minst, vi jobbar alltid för våra patienters bästa så om du har minsta lilla osäkerhet, så kontakta gärna oss per telefon 0764 – 25 39 60 med dina frågor! Var inte rädd för att söka hjälp och tänk på att den klassiska bilden av en Kiropraktor, Naprapat eller Osteopat som en ”kotknackare” är något vi inte strävar efter.

Med det sagt, de flesta av våra patienter behöver inte nödvändigtvis en manuell ”knäckning”, utan istället ser vi till hela patientens vårdhistorik. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kiropraktor Lund-Bjärred i närheten av Lomma, Du kan alltid book did online!
Sist men inte minst, ring oss på 0764 – 25 39 60, så hjälper vi dig att hitta tid till att besöka | Hälsocenter i Lomma

Massage i Lomma | Boka tid för massage idag | Hälsocenter i Lomma

Hitta till Hälsocenter i Skåne – Lomma | Massage Skåne | Massage i Lomma

Massage Akut-öppettider | Massage i Bjärred-Lund | Massage i Hjärup – Lomma | Massage Lomma