Marcus Bennettberg, MA, Dipl., DC
Doctor of Chiropractic (USA)
Heilpraktikeranwärter (Deutschland)
Leg. kiropraktor

Marcus har arbetat mer än 25 år som Doctor of Chiropractic (USA) med bred kompetens från att behandla Akut och Kroniska skador i alla åldrar. Marcus specialiserar sig i Integrating Neuroscience-Biomechanics och Nervsystemets Funktion och Hälsa. Vidareutbildning Postdoctoral Studies in Chiropractic Neurology through the Carrick Institute, USA. (1998-2004)


Marcus är en ambitiös författare och har publicerat mer än 8 böcker.
Books Published;

1- Krebszellen fressen Zucker und fürchten Pflanzen. (Cancer cells eat sugar and fear plants)

2- Versteckte Umweltgifte abwehren u. abbauen. (Environmental toxins)

3- Fit Duch die Schwangerschaft mit Chiropractic. (Pregnancy with Chiropractic)

4- Blutdruck-Lügen der Medizin. (Blood pressure controversy of medicine)

5- Ausweg aus dem Schmerzlabyrinth Fibromyalgie. (Way out of the pain – Fibromyalgia)

6- Superkräfte der Mikronährstoffe von Kopf bis Fuß. (Super powers of micronutrients from head to toe)

Kiropraktor – expert på nervsystemet, skelett och muskler | Hälsocenter i Lomma

Du som funderar på att söka till en kiropraktor vill ha en specialist på nervsystemet, rörelseapparaten i sig och självklart ryggraden.

Om du behöver en kiropraktor har du troligen problem med ryggsmärta, smärta i nacke eller smärta i axklar, frozen shoulder/frusen axel, ischias, bäckensmärtor, arm- eller bensmärtor, yrsel, migrän, huvudvärk eller svårt att gå.

Ibland kan det vara bra att få en kiropraktisk behandling i förebyggande syfte men många går till en kiropraktor i en akut fas dvs. när det gör väldigt ont i rygg, axlar eller nacke.

Akut tider Kiropraktor eller Naprapat hela Skåne | Hälsocenter i Lomma

Söker du en Kiropraktor – Naprapat akut i Skåne?

Vi har akut- och helgöppet för dig som söker kiropraktor eller Naprapat och kan ta dig till Lomma. Ring oss på 0764 25 39 60. Man kan också boka tid online | Hälsocenter i Lomma

Vi har patienter som söker akut kiropraktik, Naprapati-Osteopati från hela Skåne till vår Hälsocenter mottagning i Lomma. Normalt kan vi ta emot dig samma dag.

Du som söker akut Naprapati-Kiropraktik i Skåne

Patienter som söker kiropraktor kommer från Lund, Bjärred, Hörby, Malmö, Dalby, Staffanstorp, Skurup, Svedala, Ystad och Trelleborg.

Först och främst, finns vi i Lomma såklart. För dig som söker Kiropraktor i Malmö, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Landskrona, Trelleborg, Ängelholm, Ystad, Hässleholm, Eslöv, Staffanstorp, Höllviken, Höganäs, Bunkeflostrand, Limhamn, Oxie, Höör, Svedela, Bjuv, Åstorp och kan ta dig till Lomma. Det har hänt att patienter har åkt så långt som från Karlskrona på akut besök hos oss!!

Både kvällar, helger och Akut – Öppet | Hälsocenter i Lomma