Det kan vara svårt att veta vad man får när man går till en kiropraktor och vad en kiropraktor gör. Vi har kollat igenom Youtube och letat fram några videos som vi tycker reflekterar kiropraktiken som vi står för på Lomma KiropraktoCenter.

Filmer

Här berättar Dr Ted Carrick om Chiropractic Neurology. Mer
Här är en rolig och informativ testamonials-video om kända idrottsmän som förespråkar kiropraktik
Här finns en historia om hur barn blivit hjälpta av kiropraktor

Vad innebär det att gå till en kiropraktor?

Olika kiropraktorer har olika tänk. Det finns i grunden två olika typer kiropraktorer även om grundfilosofin kring kiropraktik inte är förändrad. Detta innebär att olika kiropraktorer kan göra olika bedömningar och behandlingar till dig, givet ger olika resultat och inte minst, kostar olika. Att då gå till två olika kiropraktorer med två olika fiosofier, kan vara förvirrande för patienten och frustrerande. Om dina förväntningar inte uppfylls diekt så kan det hända att du väljer att byta kiropraktor, men då finns det risk att man inte får det resultat som man vill. Beroende på din problematik, så kan absolut vara förvntat att det tar 4-5 st behanlingar eller fler för att du ska upnå ett bra resultat. Fråga gärna din kiropraktor redan vid första återbesöket om hur lång tid hen tror att det tar innan du blir helt frisk. 

Många första-gångs-besökare säger samma sak…

…jag tror inte på kiroraktik, och jag vet inte vad jag tycker om att gå till en kiropraktor mm. Men efter att ha besökt kiropraktorn så har de blivit hjälpta med sina besvär. Vad tror du? Kolla in filmena och sök på youtube och bedöm själv!